fbpx
Vabljeni na Otvoritev Fotografske Razstave "Izrazi svojo vizijo" v MC Vič

| Aktualno

Prisrčno vabljeni, da se nam v ponedeljek, 13. maja ob 18. uri pridružite na otvoritvi fotografske razstave in se prepustite navdihujočim vizualnim zgodbam desetih fotografov. V okviru Evropskega tedna so mladi fotografski navdušenci na MC'[awesome] fotografski avanturi, ustvarjali pod mentorstvom Canon ambasadorja Matica Borkovića.

Razstava "Izrazi svojo vizijo" predstavlja priložnost za raziskovanje in doživetje edinstvenih pogledov na svet skozi objektiv fotoaparata. Udeleženci fotografske avanture bodo delili svoje osebne perspektive na področjih okolja, digitalizacije, duševnega zdravja, vključevanja v skupnosti in Evropske unije. Vsaka fotografija na razstavi nosi zgodbo, ki presega zgolj vizualno podobo. Skozi izbrane prizore boste lahko odkrivali njihove osebne poglede in premišljevanja o izzivih in priložnostih, s katerimi se soočajo v današnjem svetu.

Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite na otvoritvi in se prepustite navdihujočim vizualnim zgodbam naših fotografov. Skupaj bomo raziskovali, kako lahko skozi umetnost izražamo svoje sanje, strahove in upanja ter soustvarjamo svet, v katerem želimo živeti.

Kdaj: Ponedeljek 13. maja ob 18. uri

Kje: Mladinski center Vič, Ljubljana

Vstop: Brezplačen

Za več informacij nas lahko kontaktirate na mc.vic@nefiks.si.


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00