fbpx
Headline: 100 vozovnic za potovanje po alpah

| Aktualno

Mladim med 18. in 27. letom se letos nasmiha 100 Yoalin vozovnic za potovanje po Alpah z vlakom in avtobusom na podnebju prijazen način. Poleg tega, so dobitniki povabljeni, da postanejo člani aktivne skupnosti.

Vsi zainteresirani, ki želijo Alpe odkrivati na podnebju prijazen način in z mirno vestjo, se lahko do 31. maja prijavijo na spletni strani www.yoalin.org. Žirija, sestavljena iz nekdanjih popotnikov, bo izbrala 100 novih Yoalinov. Opremljeni z vozovnico Interrail bodo imeli v poletnih mesecih dostop do vseh vlakov in večine avtobusov na območju Alp. Vozovnica Yoalin ponuja še veliko več: 100 udeležencev bo konec junija povabljenih na uradni predstavitveni dogodek v Ljubljani. Tu bodo lahko spoznali druge potnike in ambasadorje ter skupaj načrtovali potovanja. Poleg tega je delegacija Yoalinov povabljena na AlpskiTeden v Novi Gorici, ki bo potekal septembra.

Možnost prijave k sodelovanju ter podrobnejše informacije o projektu (v angleškem jeziku): www.yoalin.org


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00