fbpx
Winnovators - multiplikativni dogodek

| Aktualno

VABILO

Projekt Winnovators se zavzema za krepitev podjetniških in STEM zmogljivosti mladih žensk. Glavni cilj je skupen razvoj in implementacija inovativnih pristopov k poučevanju in učenju. Več o projektu (klik).

Projekt je v polnem teku in s ponosom vas vabimo na brezplačni predstavitveni dogodek, kjer bomo natančneje predstavili projekt in trenutne rezultate. Vabimo vse, ki bi jih dogodek utegnil zanimati.

KDAJ: Sreda 22. 5. 24 ob 10:00 - 12:00

KJE: Računalniški muzej, Celovška cesta 111, Ljubljana

Dogajanje bo zanimivo, za hrano bo poskrbljeno, v primeru zadostnega interesa pa bo omogočen tudi brezplačen ogled računalniškega muzeja. Udeleženci_ke bodo po udeležbi prejeli_e potrdilo.

Prijava (klik)

Več informacij o projektu je na voljo tukaj, lahko pa pišete tudi na: matej.zapusek@pef.uni-lj.si


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00