Nefiks
Četrtek, 20 September 2018

Zavod Nefiks deluje po principu mladi za mlade in v procesu sodelovanja pri Nefiks aktivnostih mladi pridobivajo nove kompetence ter izpolnjujejo stare, vse to pa zabeležijo v indeks kompetenc (e-Nefiks). Na koncu smo vsi bolj ali manj mladi, kompetentni pa zagotovo! :)

Na tej strani boste lahko spoznali mlade, ki so talentirani in vsestransko sposobni. Z eno besedo bi jih lahko opisali kot #mladiinkompetentni.

mladiinkompetentni

V rubriki "Z domače grude" vam bomo predstavili mlade, ki so se po naključju rojstva ali po kakšnem drugem naključju znašli na Slovenski grudi. Rubrika "Pisma iz tujine", pa nam bo čas krajšala z branjem zanimivih prispevkov, naše Amadeje, ki se trenutno nahaja na študiju v tujini.

z domače grudepisma iz tujine

Zgodba prostovoljca v Gambiji

V obdobju od 28. aprila do 19. maja 2018 sem tri tedne deloval kot prostovoljec v gambijski šoli Mobe-ta (zahodna Afrika). Poučeval sem v razredu otrok starih šest in sedem let, pri čemer sem učne aktivnosti sooblikoval skupaj z drugo prostovoljko (mojo partnerko Lejlo) in učiteljico razreda.

Beri dalje

Sodeluj v Nefiks projektih

Od februarja dalje, bomo na Nefiksu organizirali enodnevna usposabljanja za mladinske karierne svetovalce. Usposabljanja bodo namenjena vsem, ki vas tematika zanima, predvsem pa tistim, ki bi želeli svoje izkušnje pridobivati tudi v naših projektih.

Beri dalje

Več prispevkov

  • 1
  • 2