Nefiks
Nedelja, 25 Junij 2017

Majski napovednik

Mesec maj bo tudi letos zelo pester in zanimiv. Poglejte si kje vse se vidimo, kje vse lahko sodelujemo in kje vse lahko dobiš nova znanja. Naš koledar je že kar zapolnjen, zapolni ga tudi ti.

Beri dalje

Socialna aktivacija skozi prostovoljstvo

Socialna aktivacija prebivalstva je eden od ključnih pristopov, s katerim evropske države rešujejo problematiko velikega števila dolgotrajno brezposelnih in težje zaposlijivih oseb iz ranljivejših skupin. Gre za ukrepe, katerih namen je opolnomočenje oseb, ki tvegajo socialno izključenost, in njihova ponovna vključitev v aktivno življenje.

Beri dalje

Unlock Ljubljana - spoznajte Ljubljano v nepozabni pustolovščini na prostem!

Na trgu se je pojavil čisto nov – zabavno izobraževalni produkt, »outdoor Escape room« z imenom »Unlock Ljubljana«, kjer boste v zabavni igri z elementi koncepta »escape room« na pustolovskem popotovanju skozi staro mestno jedro odkrili sedem zabavnih preizkušenj, odklepali skrivnosti Ljubljane, spoznavali neznano, se pustili prijetno presenetiti, navdušeno vzklikali »hevreka«, se ob tem se ob tem v super družbi nadihali svežega zraka in predvsem izvrstno zabavali!

Beri dalje

RAZPIS ZA OBLIKOVANJE GRAFIČNE PODOBE PROJEKTA P¡MP

ZPTM Brežice, enota: Mladinski center Brežice je s projektom PiMP - Priložnosti in izzivi mladih v Posavju uspešno kandidiral na javnem razpisu za »Spodbujanje aktivnega državljanstva mladih za večjo zaposljivost 2016-2018«.

Oblikovanje skupne celostne grafična podobe projekta (v nadaljevanju: CGP) je ena izmed prvih aktivnosti projekta. Izbrana celostna podoba pa bo služila kot sredstvo informiranja za promocijo v javnostih in dosego ciljne skupine projekta. Zavod za podjetništvo, turizem in mladino zato vabi vse zainteresirane k prijavi na razpis za oblikovanje CPP.

Beri dalje

Več prispevkov