fbpx Nefiks
Četrtek, 25 Februar 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Optius - karierni portal za nove čase

Zaposlitveni portal mojazaposlitev.si ponuja svoje storitve od leta 2010, pred kratkim pa je prevetril svojo podobo, izboljšal funkcionalnost ter optimiziral delovanje. Spremenenil pa je tudi ime in spletni naslov - Optius.com.

Beri dalje

PR petka - nov projekt in nove zaposlitvene priložnosti!

Če te zanima delo na področju odnosov z javnostmi, te vabimo v skupino mladih ljudi, ki bodo tri mesece pod strokovnim vodstvom usposobljene strokovnjakinje na področju, izvajali projekt promocije in javnega predstavljanja, vmes pa se bodo povezovali s potencialimi delodajalci. Vabimo vas torej v Nefiksovo "PR petko", nadgradnjo Zaposlitvenih klubov, v katerih je do zaposlitve prišlo preko 140 mladih! Prijave in več informacij TUKAJ!

Beri dalje

Nefiks izziv

Na Zavodu Nefiks v septembru za največ 6 mladih, ki iščete svojo zaposlitveno priložnost, pripravljamo poseben izziv, ki lahko enemu izmed resnih kandidatov prinese tudi zaposlitev koordinatorja na projektih!

Beri dalje

Vabilo v projekt KUL SLUŽBA

Mestna občina Ljubljana predstavlja projekt zaposlovanja teže zaposljivih mladih Kul služba! S tem se uresničuje eden od ključnih ciljev Strategije MOL za mlade 2016–2025, usmerjen v povečanje zaposlovanja mladih.

Mestna občina Ljubljana se usmerja v oblikovanje celovitih in med seboj usklajenih politik, ki izboljšujejo položaj mladih, jim ponujajo več možnosti za njihov razvoj, zaposlitve, kakovostno preživljanje prostega časa in bivanje v Zeleni prestolnici Evrope 2016.

Beri dalje

Več prispevkov