Nefiks
Torek, 22 Januar 2019

PR petka - nov projekt in nove zaposlitvene priložnosti!

Če te zanima delo na področju odnosov z javnostmi, te vabimo v skupino mladih ljudi, ki bodo tri mesece pod strokovnim vodstvom usposobljene strokovnjakinje na področju, izvajali projekt promocije in javnega predstavljanja, vmes pa se bodo povezovali s potencialimi delodajalci. Vabimo vas torej v Nefiksovo "PR petko", nadgradnjo Zaposlitvenih klubov, v katerih je do zaposlitve prišlo preko 140 mladih! Prijave in več informacij TUKAJ!

Beri dalje

Nefiks izziv

Na Zavodu Nefiks v septembru za največ 6 mladih, ki iščete svojo zaposlitveno priložnost, pripravljamo poseben izziv, ki lahko enemu izmed resnih kandidatov prinese tudi zaposlitev koordinatorja na projektih!

Beri dalje

Vabilo v projekt KUL SLUŽBA

Mestna občina Ljubljana predstavlja projekt zaposlovanja teže zaposljivih mladih Kul služba! S tem se uresničuje eden od ključnih ciljev Strategije MOL za mlade 2016–2025, usmerjen v povečanje zaposlovanja mladih.

Mestna občina Ljubljana se usmerja v oblikovanje celovitih in med seboj usklajenih politik, ki izboljšujejo položaj mladih, jim ponujajo več možnosti za njihov razvoj, zaposlitve, kakovostno preživljanje prostega časa in bivanje v Zeleni prestolnici Evrope 2016.

Beri dalje

Več prispevkov