fbpx Nefiks
Sobota, 16 Januar 2021

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Nefiks je vodilni sistem beleženja neformalno pridobljenega znanja v Sloveniji, do katerega posamezniki in organizacije dostopajo preko internetnega portala e-Nefiks ali z vpisom v knjižico. Organizacije z njim promovirajo aktivnosti pri katerih mladi razvijajo kompetence in jim omogoča, da vse neformalno pridobljeno znanje, veščine in izkušnje na enem mestu pregledno zabeležijo in uporabijo pri svoji nadaljnji karierni poti.

Za Nefiks priznanje 2021 bodo upoštevani vsi vpisi v e-Nefiks med 1. 1. 2019 in 31. 12. 2020, več informacij najdete tukaj.
#mladiinkompetentni


Nefiks priznanje 2019

Tudi letos bo potekala podelitev Nefiks priznanja za najbolj #mladeinkompetentne na sončni strani Alp! Za pridobitev Nefiks priznanja, ki jih pomo podeljevali v različnih odtenkih žlahtnih kovin, se lahko prijavite tako posamezniki kot organizacije.

Beri dalje

Organizacije dobitnice Nefiks priznanja 2017

10. 01. 2017 je na ljubljanskem kegljišču potekala podelitev Nefiks priznanj vsem, ki so v preteklem letu zbrali dovolj vpisov v indeksu Nefiks. Uradni podelitvi je sledilo še neformalno druženje ob hrani, kegljanju, nabiranju novih idej in poslovnih priložnosti.

Beri dalje

  • 1
  • 2