Nefiks
Sobota, 19 Avgust 2017

Nefiks karierne klube (KKN) izvajamo po celi Sloveniji, namenjeni so srednješolcem.
Vodijo jih usposobljeni tutorji - izvajalci (ponavadi študentje pedagoških smeri), ki srednješolcem pomagajo odkrivati njihove karierne potenciale, ki jih dolgoročno vodijo do zaposlitve.

VEČ

Združimo prijetno s koristnim

Projekt 'Me, myself and I' je trening za mladinske voditelje in mladinska izmenjava na temo samozavedanja skozi neformalno izobraževanje. Partner omenjenega projekta je tudi Zavod Nefiks, organizira pa ga mladinska organizacija No Borders iz Milana, v okviru programa Erasmus + in Mladi v akciji.

Projekt sestavljata dve aktivnosti in sicer:

Beri dalje

Poletno usposabljanje - kako s svojimi talenti zgradim kariero

Bi rad/a izvedel/a, kako prepoznati svoje talente, jih povezati s svojim bodočim poklicem? S tem pomagala še drugim?
Bi rad/a izvedel/a, kako je s kariero in usposabljanji v tujini?

Če si vsaj na eno vprašanje odgovoril/a pritrdilno, vabljena na poletno usposabljanje "Karierni razvoj mladih" v izvedbi Zavoda Nefiks!

Brezplačne delavnice so v prvi vrsti namenjene mladim v starosti 16-24 let (okvirno) in bodo potekale od torka do četrtka, 12.-14.7.2016 od 9h do 13h v prostorih Nefiksa.

Pohitite s prijavami, število mest je omejeno!

Beri dalje

KARIERNI RAZVOJ MLADIH - poletni program za mlade

Mladi, ki bi se želeli usposobiti za prostovoljsko delo s skupinami in izvedeti več o karierni orientaciji ter načinu oblikovanja in izvajanja delavnic (študenti, iskalci zaposlitve, srednješolci), so vabljeni na
usposabljanje.
Delavnice bosta izvajali mag. Urša Poljanšek, univ.dipl.psihologinja, in absolventka psihologije ter vodja Kariernih klubov Ksenja Zečevič.

Beri dalje

Je študij cilj ali pot do cilja?

Zavod Nefiks bo marca 2016, v sodelovanju s slovenskim glasbenikom, organiziral Karierni dan na srednjih šolah po vsej Sloveniji.

Namen Kariernega dneva je vsakega srednješolca spodbuditi k razmišljanju o svojem kariernem razvoju in poklici poti ter političnim akterjem in odločevalcem sporočiti, da je karierna orientacija premalo kvalitetna.

Beri dalje

Več prispevkov