fbpx Nefiks
Sreda, 28 Oktober 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

[prejeli smo]LUI-jev septembrski hackathon z Novartisom

Imate inovativno idejo o možnostih izboljšav na področju zdravja ali pa željo po pomoči drugim?

Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z EIT Health in farmacevtsko družbo Novartis Slovenija organizira drugi Innovation Day, dvodnevno tekmovanje ekip v hackanju rešitev za konkretne izzive.

Beri dalje

[prejeli smo]Študijski obisk Mreže Mlada ulica na Češko 2020

Mogoče nekateri že veste, da Mreža Mlada ulica tudi letos organizira študijski obisk. Gre se na Češko in sicer od 31.8.2020 do 4.9.2020. Vsi stroški vezani na udeležbo (pot, prenočišča in hrana) so pokriti s strani programa Erasmus+. Na voljo je še nekaj prostih mest, odhod pa je v ponedeljek.

Beri dalje

Mednarodni dan mladih: Mladi in koronavirus

Pandemija Covida-19 oziroma koronavirusa je dodobra spremenila življenje mladih na vseh področjih, od šolanja in službe, do preživljanja prostega časa. Mlade je zaznamovala sprememba šolanja, od vsakodnevnega preživljanja časa v šoli in na fakulteti s svojimi prijatelji, so bili primorani presedljati na sedenja za računalnikom za štirimi stenami.

Beri dalje

Karierni pobeg

V juliju smo mladinski karierni voditelji za dva dni pobegnili ob (in delno tudi v) Sočo ter izvedli tabor za mladinske karierne voditelje. Tabora se je udeležilo za dva avta in nekaj ZOOM udeležencev, ki želijo pomagati vrstnikom pri kariernem razvoju in usmeritvi.

Beri dalje

Več prispevkov