Nefiks
Torek, 19 Marec 2019

ID Zaposlitvenega kluba Ljubljana - na poti k novim podvigom!

Ljubljanski zaposlitveni klub združuje šest mladih iskalcev zaposlitve z različnih področij. Klubovci so štartali 3. maja, z jasno zastavljenim ciljem »Služba do julija!« pa se bodo redno srečevali naslednja dva meseca. S skupnimi močmi bodo bogatili svoje kompetence ter aktivno iskali poti do boljše zaposljivosti. Organizirali bodo srečanja s potencialnimi delodajalci, reševali Nefiks izzive ter širili svojo mrežo poznanstev. 

Beri dalje

ZKZM - delavnica Vitkega podjetništva in par nasvetov Tomaža Stritarja

V četrtek, 11.2.2015, smo v Zaposlitvenem klubu Ljubljana gostili Tomaža Stritarja, direktorja zavoda Uspešen podjetnik. Tomaž je po izobrazbi socialni delavec, po duši pa podjetnik, strokovnjak za socialno podjetništvo ter navdihujoč posameznik z veliko energije in znanja. Ukvarja se z izvajanjem podjetniških treningov, podjetniškim svetovanjem pri ustanavljanju socialnih podjetij, moderiranju podjetniških dogodkov, itd.

Beri dalje

Tudi Klubovka Romina se je zaposlila!

Z vključitvijo v klub se je začelo moje aktivno in pravo iskanje zaposlitve. 
Različne aktivnosti, karierno svetovanje in dogodki so mi omogočili ustrezno iskanje zaposlitve, pridobivanje informacij o delovnih mestih, delodajalcih in samem trgu dela. 
Dvomesečno obiskovanje kluba je bila zanimiva izkušnja in izkazalo se je, da je bila zame tudi prava in dobra odločitev.  

Beri dalje

Zaposlitveni klubi ponovno vabijo!

Zavod Nefiks bo v prostorih DPlaca izvajal projekt »Center zaposlitvenih rešitev Nefiks«. Gre za prostor srečevanja iskalcev prve zaposlitve, kjer mladi uporabniki Nefiksa participativno (so)ustvarjate dejavnosti, ki vam omogočajo vstop na trg dela.

Kdaj začnemo?
V torek, 5. januarja, 2016 ob 12.00 v prostorih DPlac-a, na Dunajski cesti 20, v Ljubljani.

Beri dalje

Več prispevkov