Nefiks
Sobota, 20 Oktober 2018

Zaposlitvene priložnosti Evropske unije za mlade

Več kot 250 aktivnih mladih je želelo izvedeti več o zaposlitvenih priložnostih v institucijah in drugih državah EU.
Konec novembra je v Mariboru potekala zaključna delavnica letošnjega sklopa informativnih delavnic Priložnost.EU. Delavnice, ki so namenjene predstavitvi zaposlitvenih priložnosti v institucijah EU in drugih državah EU, že tretje leto zapored organizira Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji v sodelovanju z Zavodom Nefiks.

Beri dalje

Poletje je priložnost za nove ideje in nov navdih!

Klemen Žumer, Vodja Informacijske pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji: Upam, da ste uspešno zaključili svoje študijsko leto in veseli začenjate poletje, ki je pred nami. Izkoristite ga za sprostitev in počitek ter nabiranje nove energije! Če slučajno še niste rezervirali svojih počitnic, si poiskali poletnega dela, se vpisali v priljubljeni tečaj in še niste prepričani kam in kako naprej, pa naj bo poletni oddih priložnost, da na vse pogledate iz druge perspektive in najdete nov navdih.
Nekaj vzpodbud boste našli tudi spodaj v tokratnih poletnih novicah Priložnost.EU.

Beri dalje

Priložnosti EU v Mariboru, Novem mestu in Ljubljani

Več kot 180 udeležencev je v nizu treh info-delavnic Priložnost.EU, ki so decembra in januarja potekale v Mariboru, Novem mestu in Ljubljani, izvedelo mnogo koristnih informacij o tem, kako do pripravništva ali zaposlitve v različnih institucijah EU ter kako iskati zaposlitev v različnih državah članicah EU.

Beri dalje