Nefiks
Torek, 22 Januar 2019

Po pripravništvo v Bruselj

Špela Han je perspektivna 24-letna absolventka s FDV-ja, ki s svojim CV-jem dokazuje, da mladost nikakor ni ovira za ambicije; po zaključenem 4. letniku svojega študija se je mlada družboslovka odločila delovne izkušnje pridobiti kar v Bruslju, kjer trenutno opravlja pripravništvo v Evropskem parlamentu. Ker želimo na Zavodu Nefiks mladim predstaviti različne priložnosti za delo in študij v tujini, še posebej v okviru evropskih institucij, smo se odločili Špelo pocukati za rokav in jo prositi, da z nami iz prve roke deli svojo izkušnjo.

Beri dalje

Zaposlitvene priložnosti Evropske unije za mlade

Več kot 250 aktivnih mladih je želelo izvedeti več o zaposlitvenih priložnostih v institucijah in drugih državah EU.
Konec novembra je v Mariboru potekala zaključna delavnica letošnjega sklopa informativnih delavnic Priložnost.EU. Delavnice, ki so namenjene predstavitvi zaposlitvenih priložnosti v institucijah EU in drugih državah EU, že tretje leto zapored organizira Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji v sodelovanju z Zavodom Nefiks.

Beri dalje

Poletje je priložnost za nove ideje in nov navdih!

Klemen Žumer, Vodja Informacijske pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji: Upam, da ste uspešno zaključili svoje študijsko leto in veseli začenjate poletje, ki je pred nami. Izkoristite ga za sprostitev in počitek ter nabiranje nove energije! Če slučajno še niste rezervirali svojih počitnic, si poiskali poletnega dela, se vpisali v priljubljeni tečaj in še niste prepričani kam in kako naprej, pa naj bo poletni oddih priložnost, da na vse pogledate iz druge perspektive in najdete nov navdih.
Nekaj vzpodbud boste našli tudi spodaj v tokratnih poletnih novicah Priložnost.EU.

Beri dalje

Več prispevkov

  • 1
  • 2