Nefiks
Ponedeljek, 19 Februar 2018
rsz 11l rsz 1d
rsz 2l rsz 2d

Karierni dan bo potekal 1. 2. 2018.

Glavni namen je povedati mladim, da je študij POT in ne CILJ ter jih spodbuditi k razmišljanju o kariernem razvoju in poklici poti.
Je bolje izbrati študij, ki te zanima ali tistega, ki te bo pripeljal do bolje plačane službe? 


BorutPahorČastni pokrovitelj projekta je predsednik države Borut Pahor.

V letu 2018 se bo v predsedniški palači z dijaki pogovarjal o poklicih prihodnosti.

Karierni dan 2017 tudi v Kopru in Piranu

Letos bodo aktivnosti v okviru Nefiks kariernega dne potekale tudi na obali kjer sta partnerja projekta Klub študentov občine Koper in ŠIMC, Mladinski EPI center Piran.

V četrtek 2. 2. 2017 bo v Kopru karierna delavnica (ob 16.00), v Piranu pa predstavitev različnih poklicev (ob 17.00). Več o obeh dogodkih, si lahko preberete v nadaljevanju.

Beri dalje

Študij naj bo pot in ne cilj

Na Zavodu Nefiks želimo mladim, ki se danes odločajo o svojem študiju in s tem o svoji prihodnosti. odpreti pogled v prihodnost. Študij je pot do cilja in ne cilj sam po sebi, samo ob tem zavedanju se je mogoče pravilno odločiti o svoji študijski poti. Častni pokrovitelj projekta, predsednik države Borut Pahor, bo Nefiks karierni dan otvoril že 1. februarja na Elektrotehniško-računalniški strokovni šoli in gimnaziji Ljubljana, 2. februarja pa bodo po slovenskih šolah potekale aktivnosti, na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo pa bo potekal osrednji dogodek Kariernega dne. Pridružite se nam!

Beri dalje

Več prispevkov