Nefiks
Nedelja, 17 Februar 2019
Na področju kariernega razvoja za mlade izvajamo tri ključne stvari:
Karierni klubi Nefiks t.siKarierni dan t.siMreža KROJ logotip t.si
Dolga bela crta 15x600

Pet vprašanj za informativni dan

Letošnji Nefiks karierni dan smo izvedli pod geslom: Za pogumne odločitve. Pogumne odločitve pa lahko sprejema mlada oseba, ki je dovolj informirana, ob enem pa ji je vsaj približno jasno, česa si v življenju zase ne želi. Ali pa, še bolje, česa si želi. Pripravili smo pet vprašanj za informativni dan – če se odločaš za vpis na fakulteto, nikar ne ostani brez odgovorov!

Beri dalje

Kaj naj bi v življenju počeli?

Mladi se pogosto sprašujemo kaj naj bi v življenju počeli bodisi zaradi pričakovanj naših bližnjih bodisi zaradi vpliva družbe. Ne vprašamo pa se – Kaj bi radi počeli v življenju? – in to je naša težava.
Prav zato je tako pomembno prostovljno delo, saj nisi vezan na delovno pogodbo in lahko preprosto prenehaš z delom, ko začutiš, da te slednje delo ne zadovljuje ali da se pri tem nisi naučil, kar si mislil, da se boš, ko si z delom začel.

Beri dalje

Karierni razvoj mladih na Zavodu Nefiks

Na Zavodu Nefiks mladi težimo k spodbujanju kariernega razvoja mladih. Z namenom nudenja karierne orientacije in možnosti razvoja kompetenc kariernega vodenja izvajamo različne aktivnosti po vsej Sloveniji v vseh letnih časih po metodologiji, ki smo jo razvili v zadnjih letih.

Beri dalje

Več prispevkov

  • 1
  • 2