Nefiks
Nedelja, 17 Februar 2019
Na področju kariernega razvoja za mlade izvajamo tri ključne stvari:
Karierni klubi Nefiks t.siKarierni dan t.siMreža KROJ logotip t.si
Dolga bela crta 15x600

Bi šli študirat v tujino? Preberite o možnostih štipendiranja!

Večina slovenskih dijakov in študentov, ki se odloči za opravljanje dodiplomskega ali podiplomskega študija v tujini, se prijavi na katerega od razpisov za sofinanciranje šolnin in življenjskih stroškov z različnimi štipendijami. Najpogosteje so koriščene štipendije Ad Futura, na spletnih straneh Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije pa so ažurno objavljeni še različni drugi štipendijski razpisi.

Beri dalje

Postani izvajalec kariernih klubov in razvij tudi svojo kariero

Na Zavodu Nefiks že šesto sezono uspešno izvajamo karierne klube (več informacij o klubih TUKAJ). Zaradi povečanega števila aktivnosti iščemo še več izvajalcev po vsej Sloveniji, ki jih zanima vodenje srednješolcev do uspešne karierne odločitve. Naloga je odgovorna, zato te bomo zanjo ustrezno usposobili, ob enem pa vključili v tim izvajalcev, s katerim boste aktivnosti izvajali skupaj.Tvoje prostovoljno delo bo "poplačano" z novim znanjem ali nadgradnjo tega, kar že znaš, saj boš lahko vse preizkusil/a v praksi.

Beri dalje

Nefiks za srednješolce: Čaka vas uspeh

Dijaki in osnovnošolci ponovno sedajo v šolske klopi – o tem, zakaj, razen tega, ker je to obvezno, pa se mladi izobražujejo, pa se zelo malokrat sprašujemo. Tako šolarji, kakor njihovi starši, zasuti z obveznostmi, ocenami, točkami premalo časa in napora posvetimo razvoju vseh talentov. Mlade pa uspeh čaka na področju, kjer razvijejo svoje talente in tako lahko sledijo svojim sanjam.

Beri dalje

Poletno usposabljanje za nove izvajalce

Ekipa Zavoda Nefiks išče nove člane za izvedbo aktivnosti v sezoni 2016/2017! 
V ta namen bomo organizirali uvajanja skozi celoten avgust, vsak torek in/ali četrtek. Uvajanje bo potekalo po različnih krajih. Lokacije in datumi, kje bomo izvajali delavnico, ki bo potekala predvidoma od 4-5 ur, so navedeni v prijavnici.  V kolikor bo dovolj interesentov tudi za druge kraje, jih bomo poskusili izvesti tudi tam.

Beri dalje

Kreiraj svojo kariero

Še nisi odločen/a pri izbiri študija?
Ali boš izbral/a študij, ki te zanima ali študij, ki omogoča takojšnjo zaposlitev?
Te zanima, kakšna bo tvoja pot pri izbiri poklica?
Potrebuješ pomoč pri izbiri?

Beri dalje

  • 1
  • 2