Nefiks
Petek, 17 Avgust 2018

Recognize it!/Priznajmo neformalno - Priznavanje neformalnega izobraževanja v formalnem izobraževalnem sistemu

Vljudno vabljeni na mednarodno konferenco Recognize it!/Priznajmo neformalno - Priznavanje neformalnega izobraževanja v formalnem izobraževalnem sistemu, ki bo potekala 17. marca 2016 na Fakulteti za družbene vede, v predavalnici 12, med 10.00 in 16.30. Konferenca je namenjena premisleku sistemov in procesov priznavanja v okviru slovenskega formalnega izobraževalnega sistema na različnih nivojih ter njihovi primerjavi z ureditvijo priznavanja v Belgiji.

Beri dalje

Priznajmo neformalno

Vljudno vabljeni na mednarodno konferenco Recognize it!/Priznajmo neformalno - Priznavanje neformalnega izobraževanja v formalnem izobraževalnem sistemu, ki bo potekala 15. januarja 2016 na Fakulteti za družbene vede, v predavalnici 21, med 10.00 in 16.00 uro.

Beri dalje

Trening Employment through inclusion - inclusion through employment, Hrvaška

V začetku novembra je hrvaška organizacija Udruga Ostvarenje pripravila devetdnevni trening, ki se je osredotočal na temo zaposlovanja mladih. Organizatorji so se za pripravo projekta odločili, ker so ugotovili, da mladim, predvsem mladim z manj priložnostmi, pogosto primanjkuje potrebnih kompetenc in izkušenj, ki bi jim pomagale pri vstopu na trg dela. Mladi znanje in izkušnje pridobivajo tudi v neformalnem izobraževanju, zabeležijo in predstavijo pa jih lahko s pomočjo različnih orodij.

Beri dalje

Neformalno v Belgiji

Petdnevni študijski obisk v Belgiji je bil organiziran z namenom poglobljenega spoznavanja primerov dobrih praks, predvsem na področju povezovanja neformalnega in priložnostnega učenja s formalnim izobraževalnim sistemom.

Beri dalje

Več prispevkov