Nefiks
Petek, 17 Avgust 2018

Jezikovni klubi so namenjeni mladim, ki bi radi izboljšali ali se naučili konverzacije tujih jezikov v neformalnem okolju. Klubi niso tečaji, ampak odlična priložnost za osvežitev ali učenje s pomočjo rojenih govorcev. Srečanja potekajo na tedenski ravni v več slovenskih krajih. Program klubov je prilagojen potrebam udeležencev in deluje po participativnem načelu, kar pomeni aktivno sodelovanje vseh članov kluba!

Ne odlašaj, ampak se čimprej prijavi na jezikovne klube! :)

gumb

 

 

Priložnost zate! Pridobi vodstvene kompetence, novo znanje tujega jezika in si povečaj možnosti za zaposlitev. Postani vodja jezikovnega kluba Nefiks v izbranem kraju!

gumb

ID Italijanskega jezikovnega kluba Sežana

Ime: Italijanski jezikovni klub Sežana
Lokacija: MC Podlaga, Kosovelova cesta 1c, 6210 Sežana
Vsebina: Italijanski jezikovni klub je namenjen mladim, ki si želijo izboljšati znanje italijanskega jezika ter postati samozavestni pri izražanju in komunikaciji v vsakdanjih življenjskih situacijah. Temelji na načelu demokratičnega sodelovanja vseh udeležencev, ki skrbijo tako za vsebine, kot oblike in metode učenja in s pomočjo italijanske »govorke« usvajajo znanje jezika, s poudarkom na konverzaciji.

Beri dalje

Hvaležni za priložnost sodelovanja v jezikovnem klubu Novo mesto

Za nami je že 8. srečanje Jezikovnega kluba Novo mesto, ki je potekal v duhu Tedna vseživljenjskega učenja. Udeleženci kluba smo v prijetni pozitivni klimi v angleščini razpravljali o »tipičnih vprašanjih«. Dotaknili smo se precej »globokih« in osebnih tem, ob tem razmišljali in se tudi iskreno nasmejali. Hkrati smo opazili že viden napredek v govorjenju angleščine večine udeležencev.

 

Beri dalje

Začetek nečesa čudovitega v angleškem jezikovnem klubu Ljubljana

V sredo, 10. 5. 2017, smo se na prvem srečanju zbrali udeleženci Nefiksovega angleškega jezikovnega kluba. Vseh skupaj se nas je zbralo osem popolnoma različnih posameznikov z enim ciljem – postati samozavesten uporabnik_ca angleščine. Obeta pa se nam pridružitev še dveh, za katera že komaj čakamo, da se pridružita pogovorom o najrazličnejših temah, ki veselijo našo skupino nadebudnih mladenk in mladeničev.

Beri dalje

Angleški jezikovni klub Novo mesto o prvem srečanju

28. 3. 2017 smo ob 17.50 uri v čitalnici Knjižnice Mirana Jarca začeli premikati stole in slednje razvrstili v krog. Preteklo je še nekaj minut in nabralo se je kar nekaj izjemno pozitivnih in za učenje oz. obnovo angleščine motiviranih posameznikov, ki so ustvarili, za prvič, nenavadno sproščeno ozračje. Res, ne zgodi se tako pogosto, da igra predstavljanja samega sebe, v na novo formirani skupini, traja dlje kot je predvideno! Tudi tokrat se je torej skupinski pristop k učenju pokazal kot odličen še dodatni spodbujevalec pridobivanja novega in obnovitve starega znanja (angleščine).

Beri dalje

Več prispevkov