Nefiks
Četrtek, 20 September 2018

Zavod Nefiks deluje po principu mladi za mlade in v procesu sodelovanja pri Nefiks aktivnostih mladi pridobivajo nove kompetence ter izpolnjujejo stare, vse to pa zabeležijo v indeks kompetenc (e-Nefiks). Na koncu smo vsi bolj ali manj mladi, kompetentni pa zagotovo! :)

Na tej strani boste lahko spoznali mlade, ki so talentirani in vsestransko sposobni. Z eno besedo bi jih lahko opisali kot #mladiinkompetentni.

mladiinkompetentni

V rubriki "Z domače grude" vam bomo predstavili mlade, ki so se po naključju rojstva ali po kakšnem drugem naključju znašli na Slovenski grudi. Rubrika "Pisma iz tujine", pa nam bo čas krajšala z branjem zanimivih prispevkov, naše Amadeje, ki se trenutno nahaja na študiju v tujini.

z domače grudepisma iz tujine

Nova poznanstva, nove poti

Želiš pridobiti nova znanja in izkušnje? Si želiš razširiti svoja obzorja in svojo teorijo preizkusiti tudi v praksi? Če so tvoji odgovori pritrdilni, ti na Nefiksu nudimo vse, kar za to potrebuješ! Postani naš prostovoljec, sodeluj v naših projektih in potrdi svoje znanje tudi v praksi.

Beri dalje

#mladiinkompetentni

Na enem izmed Nefiks team buildingov smo udeleženci imeli nalogo, da najdemo slogene za Nefiks in naše aktivnosti. Inspiracijo smo našli v svetu akcijskih filmov --> Hitri in drzni --> mladi in kompetentni <--. Takšen je zgodovinski nastanek našega slogana. Kaj pa pomen?

Beri dalje

  • 1
  • 2