Nefiks
Torek, 19 Marec 2019

Zavod Nefiks deluje po principu mladi za mlade in v procesu sodelovanja pri Nefiks aktivnostih mladi pridobivajo nove kompetence ter izpolnjujejo stare, vse to pa zabeležijo v indeks kompetenc (e-Nefiks). Na koncu smo vsi bolj ali manj mladi, kompetentni pa zagotovo! :)

Na tej strani boste lahko spoznali mlade, ki so talentirani in vsestransko sposobni. Z eno besedo bi jih lahko opisali kot #mladiinkompetentni.

mladiinkompetentni

V rubriki "Z domače grude" vam bomo predstavili mlade, ki so se po naključju rojstva ali po kakšnem drugem naključju znašli na Slovenski grudi. Rubrika "Pisma iz tujine", pa nam bo čas krajšala z branjem zanimivih prispevkov, naše Amadeje, ki se trenutno nahaja na študiju v tujini.

zivljenje z lucko pisma iz tujine

Sodeluj v Nefiks projektih

Od februarja dalje, bomo na Nefiksu organizirali enodnevna usposabljanja za mladinske karierne svetovalce. Usposabljanja bodo namenjena vsem, ki vas tematika zanima, predvsem pa tistim, ki bi želeli svoje izkušnje pridobivati tudi v naših projektih.

Beri dalje

Nova poznanstva, nove poti

Želiš pridobiti nova znanja in izkušnje? Si želiš razširiti svoja obzorja in svojo teorijo preizkusiti tudi v praksi? Če so tvoji odgovori pritrdilni, ti na Nefiksu nudimo vse, kar za to potrebuješ! Postani naš prostovoljec, sodeluj v naših projektih in potrdi svoje znanje tudi v praksi.

Beri dalje

#mladiinkompetentni

Na enem izmed Nefiks team buildingov smo udeleženci imeli nalogo, da najdemo slogene za Nefiks in naše aktivnosti. Inspiracijo smo našli v svetu akcijskih filmov --> Hitri in drzni --> mladi in kompetentni <--. Takšen je zgodovinski nastanek našega slogana. Kaj pa pomen?

Beri dalje

  • 1
  • 2