fbpx

S smehom nad prekarno delo


Na Zavodu Nefiks v sodelovanju z UKOM organiziramo projekt S smehom nad prekarno delo. Za glavni način komunikacije smo si namreč izbrali Stand - up.  Le tega vidimo kot način, kako zelo resno temo prekarnega dela mladim predstaviti veliko bolj sproščeno. Izziv, kako presegati zgolj humor bomo uresničili z delavnicami, ki sledijo takoj za stand-up nastopom. V delavnici bodo tematike obravnavane strokovno in bodo odgovarjale na zagate s katerimi se srečujejo mladi na trgu dela, sodelovali pa bodo tudi mladi, ki so si sami ustvarili dostojne oblike dela.

VEČ O PROJEKTU.

Urad vlade Republike Slovenije za komuniciranje

»Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru prizadevanj za ozaveščanje mladih o problematiki prekarnega dela.«


Več člankov


Iščeš kaj bolj konkretnega?


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

Pisarna: PON-PET → 10:00-13:00
Telefon: PON-PET → 9:00-16:00