fbpx

Aktualni dogodki


 • Supervizija za mladinske delavce

  Aktivnosti

  Zavod Nefiks želi v letu 2023 opolnomočiti mladinske delavke_ce na njihovi karierni poti, zato bomo za mladinske delavke_ce organizirali supervizijo, ki je namenjena poklicni refleksiji, dvigu kvalitete dela, izboljšanju odnosov med sodelavci in preprečevanju izgorelosti.  Supervizija je namenjena mladinskim delavkam_cem (zaposlenim, študentkam_om, prostovoljkam_cem). Delo bo praktično in bo izhajalo iz konkretnih primerov udeleženk_cev. Skupina se bo srečevala med februarjem in[…]

  Preberi več...
 • Večerna akademija

  Aktivnosti

  Predavanja se odvijajo enkrat mesečno, v večernih urah. Predavajo strokovnjaki in profesorji, teme pa pokrivajo raznorazna področja: zgodovino, medicino, psihologijo, filozofijo, pravo, politologijo, teološke in biblične vede. Več na strani Jezuitskega kolegija.

  Preberi več...

Dogodki v MC Vič

Dogodki Stičišča Središče

Dogodki in usposabljanja so namenjena navladnim organizacijam osrednjeslovenske regije, k udeležbi pa vabimo tudi nevladne organizacije iz drugih regij, v kolikor so še prosta mesta.


Iščeš kaj bolj konkretnega?


KDO SMO IN KAJ POČNEMO?

N E F I K S

Poslanstvo zavoda je mladim in mladinskim organizacijam zagotavljati ustrezno strokovno podporo pri beleženju in evidentiranju neformalnega izobraževanja in učinkov mladinskega dela z namenom njegovega priznanja v širši družbi. Nadalje je namen zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju, zaposlovanju in aktivnem državljanstvu ter zagotavljati pomoč in podporo pri organizacijskem in drugem razvoju mladinskih in nevladnih organizacij.

   Zavod Nefiks
            Ob dolenjski železnici 12
            1000 Ljubljana

  nefiks@nefiks.si

    +386 40 698 915

URADNE URE

PON-PET → 9:00-17:00