Nefiks
Torek, 21 November 2017

Na obisku v Celju

Ekipa zavoda Nefiks je ta teden, 25. in 26. septembra obiskala dijake Gimnazije Celje-Center. Skozi dinamično delavnico smo poskusili dijake tretjega in četrtega letnika spodbuditi k razmisleku o karierni orientaciji in jim hkrati predstaviti kompetence prihodnosti ter pomen poznavanja le-teh pri lastni karierni orientaciji.

Beri dalje

Kaj pravijo izkušeni o svoji službi?

Pozdravljeni,

na e-Študentskem Servisu smo v okviru 20-letnice, ki jo praznujemo letos mladim predstavili projekt »Moja super služba«, pri katerem smo k sodelovanju povabili tiste, ki imajo na svoji karierni poti že kar nekaj zbranih izkušenj in so jih bili pripravljeni predstaviti mladim
.  

Kaj je »Moja super služba«?


Dobiti stik s trgom dela, je pomembna priložnost, ki jo je vsekakor vredno izkoristiti. In to čim prej.

To potrjujejo tudi tisti, ki so uspešno prehodili del svoje karierne poti. Vsem je skupno to, da so z enostavnimi, počitniškimi in nato študentskimi deli začeli že zelo zgodaj. 

Beri dalje

Deveti korak pri iskanju zaposlitve: beri!

Branje je v času radia in televizije skoraj pozabljena vrlina. Beremo samo še površno povzete novice na animacijskih portalih, slovnično pomanjkljivo napisana elektronska sporočila in revije, za katere bi stežka trdili, da zvišujejo naš intelektualni potencial. Posledica pa je, da sami skoraj ne znamo oblikovati slovnično pravilne prijave na oglas za delo.

Beri dalje

Več prispevkov