fbpx Nefiks
Petek, 15 Januar 2021

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Energetsko karierno srečanje

Vabimo na dogodek Priložnosti zaposlovanja v energetiki, ki bo potekal v petek, 13. decembra 2013 v Centru energetskih rešitev, Ljubljana
Gospodarska situacija v državi je pripeljala do večje brezposelnosti, kot bi si jo naša država v resnici lahko privoščila. Vse to pelje v socialno šibkost, ki posledično prinaša tudi energetsko revščino. Da bi trend brezposelnosti obrnili v trend zaposlovanja in gospodarske rasti, lahko učinkovito izkoristimo tudi nove tehnologije, investicije ter obnovljive vire in učinkovito rabo energije kot potencial za nova delovna mesta.

Beri dalje

Drugi evropski natečaj za najboljše socialne inovacije

European Social Innovation Competition Second Edition

Ste se domislili, kako premagati visoko brezposelnost? Mislite, da bi znali izboljšati delovne pogoje ljudi, ki so obtičali na slabo plačanih delovnih mestih – zaradi svojega spola, starosti, socialnega statusa, invalidnosti? Morda veste, kako povečati možnosti za 27 milijonov evropskih prebivalcev, ki so ostali brez dela? Potem sodelujte na drugem evropskem natečaju za najboljše socialne inovacije!

Beri dalje

DigiGirlz dan – 11. November, 2013

IT – dejavnost, ki jo mora spoznati vsako dekle!
Večina zmotno verjame, da so področja informacijskih tehnologij namenjena predvsem moškim, zato želi podjetje Microsoft, v sodelovanju z Zavodom Nefiks, spodbuditi mlada dekleta, da najdejo priložnost zase v tovrstnih poklicih, saj bodo tako lažje in hitreje zaposljiva, predvsem pa bo njihova gradnja kariere osnovana na oprijemljivih, inovativnih in rastočih smernicah.

Dogodek bo potekal v ponedeljek, 11. novembra 2013, od 9.00 do 12.00 ure v prostorih podjetja Microsoft, na Šmartinski cesti 140 v Ljubljani.

Beri dalje

viEUws išče koordinatorja uredništva

Govoriš tekoče angleško? Si dobro organiziran/a, ti računalniške spretnosti niso tuje? Neodvisna video platforma, ki pripravlja analize evropskih politik skozi kratke video intervjuje viEUws išče koordinatorja uredništva. Ponujajo plačano pripravništvo za mladega pripravnika, ki obvlada angleščino, zna postavljati prioritete, je samostojen in z veseljem dela v mednarodni ekipi. Več informacij najdeš tukaj.

Beri dalje

Več prispevkov