fbpx Nefiks
Nedelja, 7 Marec 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Doživite EU v Hiši EU v Ljubljani!

Poletje je tukaj in z njim čas letnih dopustov. Poleg počitka, sonca, morja, in narave, je to lahko tudi čas obiskov družine, prijateljev in najljubših kotičkov v Sloveniji. Ko boste v Ljubljani, vas vabimo v Hišo Evropske unije na Dunajski 20 na brezplačen ogled naše nove pridobitve - interaktivne razstave DOŽIVI EVROPO / EUROPA EXPERIENCE.

Beri dalje

V tretje gre rado - P.R.A.V.I. obrodil sadove

Inovativno srečanje mladih iskalcev zaposlitve z delodajalci

Ljubljana, 22. oktober 2014 - Drugačno in vsebinsko prepričljivo srečanje med 43 mladimi iskalci zaposlitve in 6 potencialnimi delodajalci je potekalo včeraj v sklopu Študentske arene na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Dogodek je bil tokrat izjemno uspešen, saj je ena od udeleženk dobila točno to, po kar je prišla - službo!

Dogodek P.R.A.V.I. so organizirali člani Zavoda Nefiks, namenjen pa je bil spoznavanju delodajalcev in mladih iskalcev zaposlitve skozi reševanje izzivov.

Beri dalje

Odprt um in srce ter pripadnost podjetju so vodila za napredek

Mladi so svoje zaposlitvene priložnosti iskali na Podjetnem petku v podjetju EMMA d.o.o.

V tednu korporativnega prostovoljstva je v Lescah potekal karierni dogodek za mlade, ki sta ga pripravila Zavod Nefiks in podjetje EMMA d.o.o. Predstavljene so bile zaposlitvene možnosti v podjetju, karierne zgodbe ključnih kadrov in priporočila za uspešno gradnjo kariere.

Udeleženci so svoje talente in kreativnost pokazali na izzivih, v sklopu katerih so ustvarjali nove ideje za izdelke ter se preizkusili v korporativnem komuniciranju.

Beri dalje

Energetsko karierno srečanje na Koroškem in potencial za nova trajna delovna mesta

V Sloveniji potencial novih 45 tisoč trajnih delovnih mest

V petek, 13.6.2014 je na Koroškem potekalo Energetsko karierno srečanje za mlade, ki sta ga pripravila Zavod Nefiks in Energetika.NET v okviru korporativnega prostovoljstva (Stičišče NVO osrednje Slovenije).

Na dogodku so bili prisotni Mojca Kert, predsednica upravnega odbora GZS, OZ Koroška in direktorica Petrol Energetike, Andrej Gradišnik, direktor Metal Ravne in nosilec certifikata ambasador znanj, red. prof. dr. Jurij Avsec, Fakulteta za energetiko UM, Urška Krajnc, Mrežni podjetniški inkubator, RRA Koroška, Aljaž Verhovnik, predsednik Mladinskega sveta Ravne na Koroškem ter Kaja Kos, vodja projekta Kunštn'ca.
Predstavljene so bile zaposlitvene možnosti znotraj regije ter možnosti izobraževanja v energetskem sektorju, organizirani pa so bili tudi hitri zmenki s predstavniki organizacij, kjer so se mladi lahko predstavili in na štiri oči komunicirali z gosti omizij.

Beri dalje

Zmagovalca natečaja Energetika jutri bosta tri mesece delala pri Energetiki.NET

Zmagovalca natečaja "Včeraj ti, danes jaz - energetsko močnejši", Špela Zakotnik in Luka Strnad Peterca, bosta tri mesece opravljala plačano delo v založniški hiši Energetika.NET.

Zavod Nefiks je izmed vseh prispelih člankov iz kariernega področja izbral šest člankov, katere smo objavili na blogu spletnega portala talentiran.si. Avtorji in avtorice člankov so bili nagrajeni z Nefiks letnim planerčkom in bonom za izdelavo personalizirane priponke.

Beri dalje

Tokratno energetsko karierno srečanje za mlade potekalo v družbi predstavnikov uspešnih slovenskih podjetij

Petek, 14.3.2014: Zgodil se je še en podjetni petek, ki smo ga pripravili skupaj z medijsko - založniško hišo Energetika.NET, pod imenom "Energetsko karierno srečanje II.". Na tokratnem Energetskem kariernem srečanju je Energetika.NET gostila tudi predstavnike uspešnih slovenskih podjetij, in sicer družbe Gen-I, Knauf Insulation in Greenpeace Slovenija.

Razglasili smo tudi zmagovalca natečaja Energetika jutri, Špela Zakotnik in Luka Strnad Peterca, ki bosta tri mesece opravljala plačano delo v založniški hiši Energetika.NET.

Beri dalje

Več prispevkov