fbpx Nefiks
Torek, 2 Marec 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Peti Zaposlitveni torek: Zavod Študentska svetovalnica

IMG 1768Zavod Nefiks v sodelovanju s ŠOU v Ljubljani organizira novo sezono Zaposlitvenih torkov. V torek, 17. aprila 2012, so mladi spoznavali delo v nevladni organizaciji, in sicer v Zavodu Študentska svetovalnica, ki deluje pod okriljem ŠOU v Ljubljani. Sodelavci Svetovalnice so udeležencem delavnice zaupali svoje izkušnje in poklicno pot. Prav tako so izvedli delavnico zaposlitvene pismenosti in simulacijo zaposlitvenega razgovora.

Beri dalje

Četrti Zaposlitveni torek: Zavod Šentprima

Projekt Zaposlitveni torek, ki sta ga od oktobra do decembra 2011 organizirala resor za študijsko problematiko Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) in Zavod Nefiks, se je zaključil z Zaposlitvenim torkom v Zavodu Šentprima, ki se ukvarja s svetovanjem, usposabljanjem in rehabilitacijo invalidov.

Beri dalje

Tretji Zaposlitveni torek: Pro plus d.o.o.

Po uspešno izvedenih prvih dveh Zaposlitvenih torkih so mladi na tretjem spoznavali delovne procese še v gospodarstvu, in sicer v multimedijskem podjetju Pro plus, d.o.o., ki ustvarja programe POP TV, Kanal A in POP BRIO. Udeleženci Zaposlitvenega torka v medijski hiši Pro plus so tudi tokrat domov odšli navdušeni.

Beri dalje

Drugi Zaposlitveni torek: Občina Idrija

IMG 1896Zaposlitveni torek na Občini Idrija je mladim omogočil spoznavanje javne uprave. Mladi so spoznali ključne kadre Občine Idrija, delovne procese in specifike dela v javni upravi. Mlade je tudi na drugem Zaposlitvenem torku navdušil inovativen pristop k boljši zaposljivosti. Zaposlitveni torek je eden redkih načinov, da mladi spoznajo delovne procese in delovanje vseh sektorjev.

Beri dalje

Prvi zaposlitveni torek: Zavod Inepa in CeGD

IMG 1863Za prvi Zaposlitveni torek sta vrata odprli kar dve instituciji – Center za razvoj e-upravljanja v jugovzhodni Evropi (CeGD), ki deluje kot institucija javno-zasebnega partnerstva ter nevladna organizacija Inštitut za elektronsko participacijo (INePA). Obe se ukvarjata z e-državljanstvom, mladi pa so pri njih spoznali ključne kadre, delovne procese in se naučili, kako pripraviti prijavo na razpis. Direktor Zavoda INePA Simon Delakorda je na koncu na podlagi izmišljenega razpisa za delo, pripravljenega prav za to priložnost, z udeleženci izvedel tudi simulacijo zaposlitvenega razgovora.

Beri dalje

  • 1
  • 2