Nefiks
Nedelja, 18 Februar 2018

logo Kolegice“Spoštovana kolegica, dovolite … “ ali pa “Spoštovane kolegice in kolegi” so pogosto stavki, s katerimi se med seboj naslavljajo stanovski posamezniki. 
  
15 posameznicam, ki jih bomo izbrali na podlagi prijave, v kateri boste izrazile motivacijo za sodelovanje, bomo omogočili sodelovanje v enoletnem projektu.

Vsaka posameznica bo imela možnost spoznati in se povezati z uspešno žensko iz svojega bodočega poklica. Ta bo postala njena mentorica – »kolegica«.

Kolegice financerji

  

Preberite več

Ženske za ženske “Ne spreglejmo svojih zaposlitvenih možnosti”

Kolegice iz Murske Sobote smo 25. 11. 2017 pripravile triurni dogodek za iskalke (prve) zaposlitve, (mlade) ženske, ki so naveličane same neuspešno iskati službo ali samo ne vidijo svojih zaposlitvenih možnosti. Poimenovale smo ga Ženske za ženske “Ne spreglejmo svojih zaposlitvenih možnosti”. Ena izmed novinark ga je poimenovala celo »mini konferenca o lastnih zaposlitvenih možnostih«.

Beri dalje

MENTORICA IN JAZ

Za mano je čudovito leto, polno dogodivščin, premaganih strahov, novih poznanstev in spoznanj, predvsem pa sem ponosna na vse pridobljeno znanje, kompetence in veščine, zaradi katerih se počutim bogatejša in samozavestnejša. Težko bi rekla, zakaj sem se za sodelovanje v projektu Kolegice odločila; nekega dne sem se znašla v bližini ljudi, ki ga z veliko mero skrbnosti organizirajo, in si rekla, zakaj pa ne. Odločila sem se od projekta odnesti kar največ, zato sem se na dušek vrgla vanj. To ob predanem spodbujanju idejnih vodij ni bilo težko, saj sta me njihovo navdušenje in prizadevnost vsakič znova motivirali, tudi, ali pa še posebej takrat, ko je skupino minila začetna zagnanost in smo se začele srečevati s težavami. Rada verjamem, da sem to motivacijo prenesla tudi na ostale Kolegice iz škofjeloške skupine.

Beri dalje

Več prispevkov