fbpx Nefiks
Četrtek, 26 November 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Pustolovski pobeg v Ljubljani

Forum za enakopraven razvoj vas v sodelovanju z Escape room Ljubljana - MindMaze vabi na pustolovski pobeg v Ljubljani - »outdoor escape« pustolovščino. Z odhodom na pustolovščino boste zapustili Slovenijo in se prestavili za dobrih 6000 kilometrov, na območje nemirnega Afganistana, območje, kjer se vsakodnevno odvijajo grozote. Vaša edina možnost je beg. Beg brez vsega. Brez svojega imetja, zgolj z nahrbtnikom, v katerega ste lahko spravili le nekaj najnujnejših stvari. Vse, kar je bilo vrednega, je ostalo v Afganistanu. Za seboj morate pustiti svoje najdražje, a navkljub vsem izgubam je za vas to edina možna izbira.

Beri dalje

Delo s prostovoljci in prostovoljkami

Socialna zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve in enake možnosti organizira seminar Delo s prostovoljci in prosotovoljkami. Seminar bo organiziram za strokovne delavce/ke in strokovne sodelavce/ke, na katerem bodo pridobili nova znanja o delu s prostovoljci in prostovoljkami, s poudarkom na izobraževanju in usposabljanju za delo v njihovih organizacijah, pomembnosti, promociji in širjenju prostovoljenja dela. Seminar traja 6 ur in je ovrednoten z 0,5 točke.

Beri dalje

Izobraževanja za udeležence projekta Nefiks zaposlitvene rešitve

Za vse udeležence, ki so v katerem koli kraju prijavljeni v projekt Nefiks zaposlitvene rešitve, v letu 2017 organiziramo sledeča izobraževanja.

Vsi, ki imate z nami podpisan dogovor o sodelovanju, se lahko udeležite katerega koli spodaj naštetega dogodka. Za vse, ki pa še niste del obstoječe skupine v kraju izvajanja, pa je obvezna predhodna prijava v sistemu e-Nefiks in sicer do dva dni pred dogodkom. Za specifike posameznega usposabljanja vas bomo kontaktirali.

Beri dalje

Kolegice v družbi Urše Žorž o podjetništvu in strasti

V sredo 01. 06. ob 17.00 uri smo ljubljanske Kolegice organizirale predavanje z naslovom Podjetništvo in strast. Urša Žorž, organizatorka dogodkov in soorganizatorka največjega dogodka ženskega podjetništva v Sloveniji – 500 podjetnic, je z nami delila spomine na začetek lastnega podjetniškega udejstvovanja.

Beri dalje

4. Nefiks priznanje

4. Nefiks priznanje
Neformalno pridobljeno znanje zaposluje

V središču Ljubljane, v osrednji sobi mestne hiše, je potekala nekoliko bolj neformalna »seja«. Zavod Nefiks je namreč že četrtič organiziral podelitev posebnih priznanj, namenjenih tako posameznikom, kot organizacijam, ki neformalno pridobljeno znanje beležijo z Nefiksom. Podeljenih je bilo 84 priznanj.

Beri dalje

Dogodek ‘Zgodaj uspešne': S pravimi cilji smo lahko boljše od moških!

Ljubljana, 16.12.2014 – Na današnjem dogodku ‘Zgodaj uspešne' so Kolegice, ekipa ambicioznih deklet zavoda Nefiks, gostile mlade uspešne ženske, ki so jih s svojim uspehom motivirale na zaposlitveni poti. V približno dve uri trajajočem druženju, ki se je odvijalo v prostorih IBM-a, v Kristalni palači, so udeleženke preko vročega stola slišale zgodbe poslovnih in zasebnih uspehov, med katerimi so svoje zgodbe delile tudi plesalka in koreografinja Nika Kljun, državna sekretarka na Ministrstvu za delo Martina Vuk ter predsednica Mladinskega sveta Slovenije Tea Jarc.

Beri dalje

Več prispevkov