Nefiks
Sobota, 25 Maj 2019

Ali je čas za digitalno mladinsko delo?

27. in 28. novembra je potekal Nacionalni posvet mladinskega sektorja 2017, ki je združeval različne mladinske organizacije, mladinske delavce in druge, ki delajo z mladimi. Na posvetu smo se spraševali o aktualnih temah v mladinskem sektorju in iskali povezave med digitalnim svetom in mladinskim delom.

Beri dalje

E kot električist?

Po mnenju dijakov bodo nekateri poklici v roku 10 let izginili ali se prilagodili na trg dela. Skupaj z dijaki, ki so se udeležili Evrošole smo ugotavljali, kateri so poklici prihodnosti in katere kompetence bodo dijaki potrebovali, ko bodo iskali zaposlitev.

Beri dalje

Vabilo na zaposlitveni delavnici v Novi Gorici in Mariboru

Zgrabi svojo priložnost v institucijah ali drugi državi EU ter začni zanimivo poklicno pot!
Te zanima, kako lahko stopiš na karierno pot v multikulturnem okolju institucije ali agencije EU? Razmišljaš o zaposlitvi v eni izmed držav članic? Bi kot državljan/-ka Evrope rad/-a soustvarjal/-a svojo prihodnost?
Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji in Zavod Nefiks te vljudno vabita, da obiščeš eno izmed zaposlitvenih delavnic Priložnost.EU.

Beri dalje

Enakost pri delu - Equality at work

19. oktobra 2017 je potekal prvi javni pogovor o raznolikosti in vključenosti na delovnem mestu, ki se ga je udeležil naš EVS prostovoljec Eduardo. Vas zanima o čem je tekla beseda?

This was a public conversation on diversity and inclusivity in the workplace, organized  by the Advoccate of the Principle of Equality and Embassy of the Kingdom of the Netherland. The Panel of speakers was really diverse , and each of them was talking about one area of the equality at work.

Beri dalje

Več prispevkov