Nefiks
Nedelja, 30 April 2017

Kaj vse smo izvedeli na Dnevih NVO

Dva dneva zanimivih gostov, pestrih vsebin, novih znanj in sproščenega vzdušja kljub resnim temam. Vse to je so letos ponujali Dnevi NVO. S primeri dobre prakse smo spoznali, zakaj je sodelovanje nevladnih organizacij pri načrtovanju in izvajanju politik na lokalni ravni pomembno in dobro.

Beri dalje

Mladinski arhitekturni natečaj - odprte prijave

Mladinski center Dravinjske doline izvaja projekt Mladinske kreativne produkcije. S projektom mladim pomaga do prvih delovnih izkušenj na področju arhitekture in oblikovanja s strokovnim mentorstvom. S tem namenom objavlja prosta mesta za sodelovanje pri Mladinskemu arhitekturnemu natečaju (MAN).

Beri dalje

Ad futura štipendije

Zunaj je razpis štipendij Ad futura za študij v tujini za leto 2017, ki ga Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije objavil konec decembra 2016. Prijave zbirajo do 19. 04. 2017.

Beri dalje

Delovna akcija - postavitev rastlinjaka na kmetiji pri Mohorju

Na kmetiji pri Mohorju načrtujemo, da bi 1. aprila postavljali rastlinjak za paradižnike. Če hočemo, da se to zgodi bi potrebovali par delovnih in iznajdljivih ljudi, ki bi nam rastlinjak pomagali postaviti. Zatorej vas vabimo, da nam priskočite na pomoč. Okvirni načrt imamo, prav tako material, rastlinjak je potrebno le še postaviti.

Beri dalje

Več prispevkov