Nefiks
Četrtek, 23 Marec 2017

Mladi, začnite svojo podjetniško pot v NLB Centru inovativnega podjetništva

Zavod NEFIKS in NLB d.d. pomagata mladim pri vstopu na podjetniško pot. Ob odpiranju d. o. o. ali s. p. se podjetniki srečujete s številnimi vprašanji in dilemami, zato je pomembno, da prav v tem trenutku najdete prave rešitve, ki vam bodo olajšale vstop v podjetniški svet. Pri NLB vas bomo na pot pospremili s paketom bančnih storitev za vsakodnevno poslovanje po zares ugodni ceni. Če želite na enem mestu ustanoviti podjetje in odpreti poslovni račun, nas obiščite v Centru inovativnega podjetništva, kjer lahko prek partnerske VEM točke OZS ustanovite podjetje, odprete NLB Poslovni račun in izkoristite ugodno paketno ponudbo.

Beri dalje

Delodajalci o zaposlovanju v 2017

Zaposlovanje v letu 2017... V preteklem letu smo izvedli anketo med naključno izbranimi delodajalci v vseh regijah po Sloveniji. Po napovedih naj bi podjetja  v drugi polovici leta 2016 potrebovala približno 20.000 novih delavcev. Samo zaposlovanje pa naj se nebi ustavilo tudi v tem letu.

Beri dalje

Znaš, nauči drugega - skupaj do cilja

Vabimo vas na delavnice medgeneracijskega sodelovanja, ki jih skupaj izvajata Zavod Nefiks in Združenje Slovenska univerza za tretje življensko obdobje. Namen delavnic je vzpostavitev medgeneracijskega sodelovanja, kjer si bodo mladi postavili zaposlitveni cilj in starejše seznanjali z uporabo novih tehnologij in družbenih omrežij. Mlajši iskalci zaposlitve se bodo skupaj s starejšimi študenti učili postavljanja ciljev, oblikovanja načrta za doseganje ciljev in premagovanja ovir na tej poti.

Beri dalje

Več prispevkov