Nefiks
Sreda, 24 Januar 2018

Mladi se zavedajo težav in nanje tudi ponujajo konkretne odgovore

Šudentje s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani na simpoziju "Mladi v MOL" odprli številne pereče problematike
Predstavniki Mestne Občine Ljubljana, nevladnih organizacij in študentje Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani smo se danes zbrali v Mestni hiši Mestne Občine Ljubljana, kjer smo pretresali številne danes za mlade aktualne tematike.

Beri dalje

Goske, štrudl in zaključek starega leta

Včeraj smo se najrazličnejši akterji Zavoda Nefiks zbrali v prikupni koči na Starem malnu, kjer smo v prijetnem in gostoljubnem vzdušju ob obilici domačih sladic (predvsem odličnega jabolčnega zavitka, za katerega se toplo zahvaljujemo osebju koče!) evalvirali delo preteklega leta, ugotavljali, kje se lahko izboljšamo, kovali plane za novo leto, posneli veliko fotografij, prekrili sobo s samolepilnimi listki, lupili mandarine in čokolade iz embalaže ter občudovali prijazne goske in idilično naravo.

Beri dalje

O priložnostih EU z dijaki Savinjske regije

Kdo so moji evropski vrstniki – kaj počnejo in kako razmišljajo? Kako lahko izkoristim priložnosti EU in se odpeljem do Madrida? Kako lahko kot mladi/-a državljan/-ka Evropske unije soustvarjam svojo prihodnost? … To je le nekaj vprašanj, ki si jih postavlja že skoraj vsak slovenski srednješolec.

Beri dalje

Projekt: Zdrava družbena omrežja

Želimo vas seznaniti, da je društvo za kulturo odnosov SPES kot eden od šestih partnerjev pričel z izvajanjem projekta “Healthy Social media for digital empowerment (HOME)”. Glavni namen projekta je opolnomočenje mladih za kritično ocenjevanje družbenih omrežij in odgovornejše ravnanje na spletu.

Beri dalje

Več prispevkov