fbpx Nefiks
Četrtek, 25 Februar 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

NEW DIMENSION PARTY COMPETITION 2021

Ekipa New Dimension Party pripravlja 19. februarja nepozabno spletno zabavo za mlade New Dimension Party! Zabava bo zagotovo nekaj posebnega, saj boste lahko žurali kar od doma. V udobju svojega kavča boste lahko spremljali napeto tekmovanje mladih performerjev in zanje seveda glasovali.

Beri dalje

Od risbe do figure

V Mladinskem centru Vič si prizadevamo, da mladi razmišljajo o svoji prihodnosti, preden zaključijo svojo študijsko pot, ter da kompetence, ki jim bodo pomagale pridobiti službo, oblikujejo, razvijajo in nadgrajujejo tako v času študija, kot tudi med iskanjem zaposlitve.

Beri dalje

Tako to je, v svetu najmodernejše tehnologije - Zoom in izobraževanje

Pri Nefiksu smo bili navajeni redno in po potrebi komunicirat z našimi prostovoljci, študenti in zaposlenimi. Med prehodom na spletno organiziranje v letošnjem letu pa smo opazili, da je potreba bo pogovoru in izmenjavi mnenj še nekoliko večja. Redni sestanki ekipe in občasni klici 1-na-1 pa so le delno pokrili potrebo po osebnih odnosih med nami. Zato smo prosili mlade, da sami zapišejo kako oni doživljajo svoj vsakdan. V nadaljevanju vam predstavljamo zapis naše študentke Lize, ki se je morala, tako kot vsi ostali, hitro prilagoditi novim razmeram. Le kje se je zalomilo?

Beri dalje

[prejeli smo] Mladinski natečaj ob mednarodnem dnevu človekovih pravic

Društvo za Združene narode (ZN) za Slovenijo v sodelovanju s Platformo SLOGA vabi k sodelovanju na mladinskem natečaju ob mednarodnem dnevu človekovih pravic. Tema letošnjega natečaja je vključujoče izobraževanje. Prva nagrada literarnega natečaja so brezžične slušalke EarPods, fotografskega natečaja pa tablični računalnik.

Beri dalje

Več prispevkov