fbpx Nefiks
Četrtek, 25 Februar 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

[prejeli smo]Vem, kam grem

Si v 7., 8. ali 9. razredu?

Že razmišljaš o tem kam naprej? Potem naloga ne bo pretežka!

Če ne pa je sedaj pravi čas, saj lahko s sodelovanjem v natečaju osvojiš lepe nagrade, hkrati pa tudi začneš delati na svoji karierni poti, kar ti bo pomagalo tako na poti izobraževanja kot kasneje iskanja službe.

Beri dalje

[prejeli smo]Kupim kozo

Akcijo kupim kozo - oz. zbiranje sredstev za nakup koze izvajamo v podporo projektu Slovenske Karitas, od 23. 11. 2020 in sicer bo pri MC Vič na voljo nabiralnik za prispevek, ki ga bomo ob zaključku posredovali Slovenski Karitas.

Beri dalje

Kako do poceni prenosnika

Izzivi s katerimi se soočamo v zadnjem letu so nas zelo na hitro potisnili na delo in učenje na daljavo. To je za sabo potegnilo izjemno povpraševanje po IT opremi, predvsem prenosnikov in raznih računalniških komponent, ki jih na policah večkrat zmanjka. V članku vam bomo predstavili kje in kako do brezplačnih in poceni računalnikov.

Beri dalje

Oktober: mesec programiranja, kodiranja in osvajanja digitalnih veščin

Mesec oktober je po tradiciji tudi na Zavodu Nefiks mesec, ko nekaj ur namenimo programiranju, kodiranju in osvajanju digitalnih veščin. Kljub situaciji tudi letos ni bilo nič drugače. Pobuda Meet and Code se je namreč preselila na digitalni kontinent in tako smo lahko ob upoštevanju vseh navodil uspešno speljali kar tri dogodke.

Beri dalje

Več prispevkov