fbpx Nefiks
Četrtek, 25 Februar 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

[prejeli smo] Delavnice za iskalce prve zaposlitve

Delavnice za iskalce prve zaposlitve, ali tiste, ki bodo to postali v kratkem.

Prvi koraki v svet zaposlitve so pogosto negotovi, previdni, ne da bi se iskalci zaposlitve polno zavedali svojih potencialov, kompetenc ter želja. Z uporabo metod pomoči z dramsko umetnostjo bodo lahko udeleženci v varnem okolju med seboj delili in raziskali svoje poglede, pričakovanja in strahove glede prve zaposlitve. V varnem okolju bodo lahko preko gledaliških tehnik preizkusili konkretne situacije.

Beri dalje

[prejeli smo] Mladinski natečaj ob mednarodnem dnevu človekovih pravic na temo vključujočega izobraževanja - PODALJŠAN ROK

Društvo za Združene narode (ZN) za Slovenijo v sodelovanju s Platformo SLOGA vabi k sodelovanju na mladinskem natečaju ob mednarodnem dnevu človekovih pravic. Tema letošnjega natečaja je vključujoče izobraževanje. Prva nagrada literarnega natečaja so brezžične slušalke AirPods2, fotografskega natečaja pa tablični računalnik.

Beri dalje

Želimo vam vesele praznike in srečno 2021!

Glede na situacijo, nam v letošnjem letu ni ostalo nič drugega, kot da za božično-novoletno voščilo aktiviramo našega virtualnega poštarja Rudija :D.
Naš Rudi je faca, njegovemu voščilu pa se pridružuje tudi ekipa Zavoda Nefiks :).

Beri dalje

Poročilo o konferenci Mladost je-ni norost – soočanje z negotovostjo

V poplavi spletnih konferenc se je pojavila ena, ki je zelo izstopala – tako glede naslova kot grafične podobe. Mladost je-ni norost, ki jo je 4. decembra 2020, organiziral Javni zavod Mladi zmaji. Spominjam se, da je pisalo: govorili bomo o mladih v času epidemije. Tako sem se zelo veselila dneva konference, saj sem že dlje časa želela odpreti to temo!

Beri dalje

Več prispevkov