Nefiks
Ponedeljek, 24 Junij 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Talentiran.si z novo podobo!

Pozdravljeni na našem prenovljenem portalu talentiran.si!

Upamo, da vam je naša prenovljena podoba všeč, še naprej vas bomo, tako kot do zdaj, razveseljevali s svežo ponudbo natečajev in izobraževanj, ki jih seveda ne pozabite vpisati v Nefiks.

Prav tako vas bomo obveščali, kaj se dogaja z Nefiks tutorji, Podjetnimi petki in drugimi uspešnimi projekti Zavoda Nefiks - tutorji obljubljajo, da vam bodo še naprej pomagali pri informacijah glede Nefiksa in neformalnega učenja. Preko projekta Podjetni petek bomo tudi v prihodnje mladim omogočali grajenje socialnega kapitala, razvoj zaposlitvene pismenosti in spoznavanja delovnih procesov v uglednih slovenskih podjetjih.

Sveže novice lahko spremljate tudi na našem facebook profilu - Portal Talentiran.si.

Vabljeni v našo družbo!

EU@9maj.info

Ponedeljek, 9. 5. 2011, Ljubljana. Predstavništvo Evropske komisije v Republiki Sloveniji in Urad vlade za komuniciranje v okviru Tedna Evrope vabita na celodnevni družabni dogodek v izvedbi Centra Evropa z naslovom »EU@9maj.info«

Beri dalje

»Ful Fajn« Liber.ac

Naslednji teden se bo na Filozofski fakulteti dogajalo! V prijetnem ambientu polnem zelenja, sonca in naravne sence so vam profesorji ter študenti Oddelka za romanske jezike in književnosti v Foersterjevem parku za fakulteto pripravili zanimive dogodke v sklopu Sejma akademske knjige – Liber.ac.

Beri dalje

Kako organizacija naredi vpis v e-Nefiks?

 

Za vse organizacije smo pripravili navodila za vpisovanje v e-Nefiks, preko katerih boste odgovorne osebe organizacij lahko hitro, preprosto in učinkovito lahko izdajala potrdila o opravljenem prostovoljskem delu.

Beri dalje

Več prispevkov