Nefiks
Četrtek, 22 Avgust 2019

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

Prvi podjetni petek Zavoda Nefiks uspel!

alt

V petek, 19. 11. 2010, je v Spodnji Idriji v sklopu Globalnega tedna podjetništva potekal prvi Podjetni petek. Organiziral ga je Zavod Nefiks&portal talentiran.si v sodelovanju s podjetjem Hidria iz Spodnje Idrije.

Beri dalje

Talentiran.si z novo podobo!

Pozdravljeni na našem prenovljenem portalu talentiran.si!

Upamo, da vam je naša prenovljena podoba všeč, še naprej vas bomo, tako kot do zdaj, razveseljevali s svežo ponudbo natečajev in izobraževanj, ki jih seveda ne pozabite vpisati v Nefiks.

Prav tako vas bomo obveščali, kaj se dogaja z Nefiks tutorji, Podjetnimi petki in drugimi uspešnimi projekti Zavoda Nefiks - tutorji obljubljajo, da vam bodo še naprej pomagali pri informacijah glede Nefiksa in neformalnega učenja. Preko projekta Podjetni petek bomo tudi v prihodnje mladim omogočali grajenje socialnega kapitala, razvoj zaposlitvene pismenosti in spoznavanja delovnih procesov v uglednih slovenskih podjetjih.

Sveže novice lahko spremljate tudi na našem facebook profilu - Portal Talentiran.si.

Vabljeni v našo družbo!

EU@9maj.info

Ponedeljek, 9. 5. 2011, Ljubljana. Predstavništvo Evropske komisije v Republiki Sloveniji in Urad vlade za komuniciranje v okviru Tedna Evrope vabita na celodnevni družabni dogodek v izvedbi Centra Evropa z naslovom »EU@9maj.info«

Beri dalje

»Ful Fajn« Liber.ac

Naslednji teden se bo na Filozofski fakulteti dogajalo! V prijetnem ambientu polnem zelenja, sonca in naravne sence so vam profesorji ter študenti Oddelka za romanske jezike in književnosti v Foersterjevem parku za fakulteto pripravili zanimive dogodke v sklopu Sejma akademske knjige – Liber.ac.

Beri dalje

Več prispevkov