Nefiks
Ponedeljek, 22 April 2019

S pomočjo Urada za komuniciranje bomo na Nefiksu že tretje leto izvajali projekt »50 odtenkov sive ekonomije«. Namen projekta je, da za temo nemotivirane mlade z inovativnimi metodami na  poučen in duhovit način, ozavestimo o posledicah sive ekomomije ter o pomembnosti aktivne vloge državljanov pri zmanjšanju le te. VEČ O PROJEKTU.header-image-50-odtenkov

Aktivno zbiranje mnenj o sivi ekonomiji na dveh Paradah učenja

 Na Zavodu Nefiks smo pričeli z izvajanjem aktivnosti projekta 50 odtenkov sive ekonomije. Prve kvize na temo sive ekonomije smo uspešno izvedli v petek, 16. maja 2014 na Paradi učenja v Postojni in v soboto, 17. maja 2014 na Paradi učenja v centru Ljubljane.

Na obeh dogodkih so nam mladi povedali svoj pogled in mnenja glede načinov zmanjšanja sive ekonomije. Svoje mnenje pa lahko napišete tudi vi in sicer s klikom na spletno anketo TUKAJ

* avtor prvih dveh fotografij od leve proti desni je Klemen Premrl

Pridruži se nam pri izvajanju aktivnosti na projektu "50 odtenkov sive ekonomije"

Zavod Nefiks te vabi, da se nam kot vrstniški informator pridružiš pri izvajanju aktivnosti na projektu »50 odtenkov sive ekonomije« in na koncu z nami odpotuj v GARDALAND!

Vse, ki bi želeli sodelovati pri izajanju aktivnosti prosimo, da izpolnite elektronski obrazec TUKAJ (klik) , še prej pa si preberite aktivnosti, ki se bodo v okviru projekta izvajale.

Prijave se zbirajo do nedelje, 11.5.2014!

Beri dalje