fbpx Nefiks
Nedelja, 7 Marec 2021

O Zavodu Nefiks      Nefiks.si      Naše aktivnosti       Ponudba      English

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

O projektu Zaposlitveni klubi za mlade:
Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanjem v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 145 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem krogu se izvajata kluba v Novem mestu in na Jesenicah. Več o tem...

 
 

Prvi mesec ZKZM Ljubljana

S septembrom se je začela nova sezona zaposlitvenega kluba, tokrat že peta po vrsti. Člani smo imeli že tri srečanja, kjer smo po uvodnih predstavitvah začrtali smernice za naprej in naredili bojni plan; saj veste, v boj za službo je potrebno iti pripravljen ;)

Beri dalje

Prvi mesec ZKZM Novo Mesto

Za nami je prvi mesec srečanj Zaposlitvenega kluba Novo mesto, ki se srečuje vsak torek med 17. in 19. uro. Poleg vodje, ga obiskuje sedem članov, od katerih so trije že dobili zaposlitev. Kljub temu, da ima vsak izmed nas drugačno izobrazbo in zaposlitvene cilje, smo prepričani, da nam bo s skupnimi močni uspelo priti do novih zaposlitvenih priložnosti.

Beri dalje

Več prispevkov