fbpx Nefiks
Sobota, 31 Oktober 2020

ikonca f ikonca y ikonca i ikonca t

 

 

  • Domov

Nasveti za varčevanje

Vsi se zavedamo, da je varčevati pametno, kajne? Toda ali ste kljub temu med tistimi, ki jim na koncu meseca ne ostane kaj dosti denarja? Eden izmed razlogov je lahko slabo finančno načrtovanje. V nadaljevanju predstavljamo nekaj koristnih nasvetov, s pomočjo katerih boste postali bolje upravljali s svojim proračunom in s tem tudi privarčevali. Zapomnite si, za varčevanje ni nikoli prezgodaj.

Beri dalje

[prejeli smo]Apply for the ASEF Fellowship and experience Slovenia in 2021

ASEF Junior Fellows - Visiting Slovenia is a one-year program, which gives students of Slovenian heritage the opportunity to visit Slovenia and do a 10-week visit at a Slovenian university, research institution or a company in the area of applicant’s field of expertise. The purpose of the fellowship program is to give talented students of Slovenian heritage an opportunity to grow professionally, while also getting to experience Slovenia, its language and culture. The deadline for applications is December 1.

Beri dalje

[prejeli smo]postani ASEF Junior Fellow

ASEF Junior Fellows - Global is a three-year program, which gives students the opportunity to do a 10-week research visit at a university or a research institution in the area of their field of expertise. ASEF Junior Fellows deeply engage in activities organized by ASEF Society of Fellows, including research projects and collaborations with other Fellows, leadership and career development workshops, and attend regular public lectures and other events organized by ASEF. The deadline for applications is December 1.

Beri dalje

Jesenske počitnice v MC-ju

Leto 2020 bodo izgleda zaznamovali valovi COVID-19, ki nas zapirajo v naše občine, stanovanja. Podobno, kot je bilo v prvem valu se nam tudi tokrat ponovno zapira ena aktivnost za drugo, še posebno, ko je to povezano z bolj družabnimi aktivnostmi ali pa aktivnostmi v tujini.

Beri dalje

Kako postati samostojni podjetnik (s.p.)

Podjetništvo za mlade postaja vse bolj aktualna karierna alternativa po dokončanem študiju. Mladi se najpogosteje odločajo za pravnoorganizacijsko obliko samostojnega podjetništva ali s.p., saj za začetek slednjega ni potreben začetni denarni vložek. Še ena izmed mnogih prednosti je, da je ustanovitev hitra in preprosta.

Beri dalje

[prejeli smo] Javni poziv za udeležence PONI Zeleni kras

RRA ZELENI KRAS PRIČENJA Z IZVAJANJEM ŠTIRIMESEČNEGA PROGRAMA PODJETNIŠKEGA USPOSABLJANJA V OKVIRU PROJEKTA »PONI ZELENI KRAS« - PODJETNO NAD IZZIVE V PRIMORSKO-NOTRANJSKI REGIJI

Regionalna razvojna agencija za Primorsko-notranjsko regijo pričenja z izvajanjem podpornih aktivnosti za potencialne podjetnike. Objavljen je 1. javni poziv za vključitev 11-ih udeležencev v projekt Podjetno nad izzive.

Beri dalje